Йога за Отслабване

ЙОГА зона

Победи затлъстяването с йога

Йога за отслабване е практиката, чрез която вие ще се чуствате по-добре във вашето тяло. Ще изгради вашата гъвкавост, баланс и мускулатура.

Затлъстяването е проблем, който се появява, когато липсват физически упражнения, когато храната, която поемаш е повече от енергията, която гориш на ден. Главната причина за затлъстяването е слабият метаболизъм. Ако има проблем в метаболизма, това води до много заболявания.

ЙОГА зона

Ключът за перфектна форма е в йога

Първото нещо против затлъстяване са упражненията, затова ние препоръчваме определени йога асани, които практикувани всеки ден променят цялостното състояние на човека. След това се препоръчвт няколко изчистващи процеса, билки и не просто промяна в начина на хранене, но в целия живот. Редовното практикъване на йога ще ви помогне да постигнете целта, която търсите.

ЙОГА зона

Йога, като начин на живот

С йога освен, че ще се тонизирате, балансирате ума и тялото си, ще се сбогувате и с излишните килограми. Йога практиката не се изразява само в йога позициите, това е погрешно схващане, тъй като хората нямат достатъчно информация. Всъщност йога включва хранителни навици, обръщайки внимание на здравословния начин на живот. Йога упражненията не са толкова динамични като тези при някои други спортове, но за сметка на това са също толкова ефективни и плавно ви помагат да се отървете от натрупаните излишни запаси от мазнини.

ЙОГА зона

Видео упражнения

Не се страхувайте да опитате, дори и да не успеете в първата си тренировка. Никой не очаква резултати след едно натоварване. Бъдете постоянни в практикуването на йога упражнения за начинаещи.

йога упражнения
ЙОГА зона

Йога и Медитация вървят
ръка за ръка.

Медитацията е проста практика, достъпна за всички, която може да намали стреса, да увеличи спокойствието и яснотата и да насърчи щастието.

ЙОГА зона

Музика за практикуване
на йога

Музиката също може да повдигне настроението ви, да забави дишането ви и да създаде други промени, предизвикващи стрес.